Rabatt för alla som lever lyxliv

Ja, vilken rubrik ska vi annars sätta på detta inlägg? Vi i styrelsen förstår om många av er studenter som lever knapert blir upprörda av dagens inlägg och många tycker kanske det är slöseri med tid det vi sysslar med. Vi förstår helt och fullt om ni blir arga, ledsna och besvikna och tycker att vi borde lägga tid på att ordna rabatter som vanliga studenter kan utnyttja istället för att fixa rabatt på en swimmingpool. För det är det dagens inlägg handlar om.

Men vi i styrelsen vill först förklara hur detta kommer sig. Det skedde av en slump och vi har lagt ned exakt noll sekunders arbete på att fixa denna rabatt. Det var en kontakt som hörde av sig till oss och erbjöd sig att fixa den här rabatten, helt utan kommission. Varför vet vi inte men det var så det gick till.

Nu till saken. Alla medlemmar i AC Studenterna kan numera få 25 procents rabatt om man beställer en glasfiberpool malmö från vår nya samarbetspartner som heter Poolkemisten. Vi förstår till fullo om de flesta av er suckar och himlar med ögonen för att köpa en pool är något som ligger långt ifrån de flesta studenters verklighet.

Men det finns medlemmar hos oss som exempelvis är äldre och har många års erfarenhet från arbetslivet och har samlat på sig ett större kapital innan de bestämt sig för att börja plugga igen. Dessa personer har möjlighet att utnyttja rabatten och det vore taskigt av oss att neka dem den möjligheten.

Alla som vill utnyttja denna rabatten och köpa en pool behöver bara ange vår kod som alla medlemmar har fått i mailen när ni kommit fram till kassan för att automatiskt få 25 procents rabatt. Denna rabatt gäller bara aktiva studenter som är medlemmar i vår förening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *