Samarbete med rörmokare

Hej alla underbara medlemmar!

Vi fortsätter att jobba fram härliga deals för alla studenter så att vi får bättre priser hos utvalda företag. Nu har vi fått fram en väldigt bra deal på en tjänst som många till och från behöver hjälp med. Vi har ju haft lite problem med toaletterna i våra studentboenden. Framförallt de som bor på Safiren har haft väldiga problem med avloppen. Vad passar då bättre än att få hjälp av en skicklig rörmokare örebro som kommer ut och fixar rören till ett rabatterat pris?

Vi har fixat så att alla våra medlemmar får studentrabatt hos denne rörmokare bara man använder vår kod som är ACSTUD10 vilket innebär att man får tio procents rabatt oavsett vilken tjänst man köper från rörmokaren.

Det kan vara väldigt bra att använda denna rabatt av flera olika skäl. Bland annat om man får ett stopp i avloppet som man inte lyckas göra något åt själv så är det väldigt bra att kunna kontakta en rörmokare som då tar och ordnar detta med detsamma.

Något annat som är väldigt bra med denna rabatt är att man kan använda denna om man behöver kontakta en rörmokare för att exempelvis sätta in ett badkar i sin studentlägenhet. Det går också bra att använda rabatten för att dra om rören i köket om man behöver göra det, exempelvis om man vill koppla in en diskmaskin.

Nu är våren här på allvar och det innebär att vi kommer att ha massor av roliga aktiviteter framöver. Vi kommer också att jobba fram härliga deals inför sommaren så att alla studenter här i vår stad kan njuta av rabatter och leva ett härligt studentliv på sommaren.

Vi kommer också att arrangera ett par knytiskvällar i parken för alla som vill vara med under våra populära studentkvällar i det gröna när vädret tillåter. I vanlig ordning kommer vi att ordna musikquiz, tipspromenad och beerpong som sig bör när vi ställer till med partaj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *