Rabatt på flyttstädning åt alla studenter!

Hej alla medlemmar i AC Studenterna!

Vi är glada att kunna meddela er att vi har ingått ett samarbete med Flyttstädning Västerås, vilket innebär att alla våra medlemmar nu kan få en förmånlig rabatt på deras flyttstädtjänster. Att flytta är ofta en stressig och hektisk tid, och en av de saker som kan kännas mest överväldigande är att se till att den gamla bostaden är skinande ren innan man lämnar den.

Med Flyttstädning Västerås kan ni vara säkra på att ni får en professionell och pålitlig städservice till ett reducerat pris. De har erfarenhet av att hantera flyttstädningar och kan hjälpa er att göra er gamla bostad redo för de nya hyresgästerna. Genom att anlita dem kan ni spara både tid och energi, vilket är extra viktigt när ni som studenter redan har mycket att tänka på.

Det finns flera fördelar med att använda Flyttstädning Västerås. För det första är de specialiserade på just flyttstädningar, vilket innebär att de har kunskap och erfarenhet av att rengöra på djupet och se till att ingen smuts eller damm blir kvar. De använder också professionella rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

För det andra är det viktigt att notera att Flyttstädning Västerås är ett företag som värnar om miljön. De använder sig av miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera sin påverkan på naturen. Det är något som vi som förening värdesätter och stöttar, och vi är glada över att kunna samarbeta med ett företag som delar våra värderingar.

Genom vårt samarbete kan ni som medlemmar i AC Studenterna nu få en exklusiv rabatt på flyttstädtjänster från Flyttstädning Västerås. Ni kan enkelt boka deras tjänster genom att uppge er medlemskod vid bokningen. Detta ger er inte bara en förmånligare pris, utan det ger er också möjligheten att få hjälp av professionella städare som tar hand om er flyttstädning på ett noggrant och effektivt sätt.

Vi hoppas att ni kommer att dra nytta av detta samarbete och att det kan underlätta er flyttprocess. Det är viktigt att ni som medlemmar i AC Studenterna får förmåner som kan underlätta vardagen och göra livet lite enklare. Om ni har några frågor eller funderingar kring samarbetet eller bokningen kan ni alltid kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Tack för att ni är medlemmar i AC Studenterna och vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda er fler förmåner och möjligheter i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *