Fler studentrabatter!

Hej alla kära studenter!

Nu har vi i AC Studenterna fått klart med fler samarbeten vilket innebär att vi kommer att kunna få studentrabatt på flera ställen. Vi tar dessa utan inbördes ordning.

På Pizzeria Bari har vi nu kommit överens om en studentrabatt där alla som uppvisar sitt student-ID får 20 kronor rabatt på alla pizzor i klasserna 1-3. Dessutom ingår en gratis burk dricka om man köper en pizza som dagens lunch, det vill säga mellan 11 och 14 på vardagar. Vi tackar Pizzeria Bari för samarbetet och hoppas att många utav er passar på att njuta av deras goda pizzor.

Vi kan ju skicka med en passus om att de har äkta italienska pizzor bakade i vedugn så de smakar verkligen supergott. Alla som har möjligheten borde ta sig till Pizzeria Bari och njuta av pizza! Bari har också fullständiga rättigheter så det går att ta ett glas öl eller vin till maten.

Ett annat samarbete vi är väldigt nöjda med är att vi fått klart med ett samarbete med Sängfabriken. Detta samarbete innebär att alla våra studenter får rabatt när man handlar kontinentalsängar online. Rabatten är 15 procent så den är väldigt generös. Detta är ett bra sätt att köpa en ny säng om man vill inreda sin studentlya med en skön och bekväm säng.

Att sova gott om nätterna är både skönt i sig men det är också ett bra sätt att vara pigg och utvilad när det är dags att studera eller skriva tenta. Så att förbereda sig ordentligt för studierna och investera i sig själv genom detta samarbete är verkligen något vi kan rekommendera.

Med det sagt jobbar vi på fler samarbeten så att det ska löna sig att skaffa ett studentkort men det tycker vi i och för sig redan det är värt att göra. Om du inte redan har ett är det dags att skaffa ett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *