Rabatt på pålning

Föreningen AC Studenterna välkomnar idag en ny partner till föreningen: företaget som ägnar sig åt pålning Eskilstuna. Från och med idag kan alla medlemmar i föreningen ta del av studentrabatt hos företaget.

Enligt marknadsansvarige Johnny Persson är detta ett ypperligt tillfälle för föreningens medlemmar att få tillgång till låga priser på pålningstjänster. ”Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra medlemmar en studentrabatt hos ett företag som är experter på pålning. Vi tror att detta kommer att vara mycket uppskattat av våra medlemmar och vi hoppas att många kommer att ta chansen att utnyttja erbjudandet”, säger Johnny Persson.

Föreningen AC Studenterna uppmanar alla medlemmar att ta del av den nya studentrabatten och att passa på att pröva företagets pålningstjänster.

För er som inte har så stor koll på vad pålning innebär kommer här lite snabb info om detta.

Pålning är en teknik som används för att förse material med en ytbehandling som skyddar mot vatten och andra väderförhållanden. Pålning används ofta på trä, men kan även användas på andra material som metall, plast och textil.

Det finns många olika sorters pålningar att välja mellan, beroende på vad materialet ska användas till och vad man vill uppnå med behandlingen. Vissa pålningar är tätare och mer hållbara, medan andra ger en mer estetiskt tilltalande yta.

Pålning görs oftast genom att man sprutar på en lösning som innehåller pålningsmedel på materialet som ska behandlas. Därefter torkar lösningen och bildar en skyddande film på materialytan.

Pålning är en viktig teknik inom många olika branscher, där man vill skydda material mot skador som kan uppstå till följd av vatten, sol, snö, is eller andra väderförhållanden. Pålning används till exempel inom byggindustrin, för att skydda träkonstruktioner mot fukt, men även inom fordonsindustrin, för att skydda metaller mot rost.

Vi är glada över att kunna erbjuda denna rabatt och vill rekommendera alla studenter som har behov av pålning att ta vara på denna möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *