Studentrabatt på skor

Nu har vi fått till ett härligt samarbete så att alla studenter som kan uppvisa ett studentkort och detta samarbete gäller skor. Alla studenter som anger vår kod ACSTUD123 när man gör en beställning kan få generösa rabatter på härliga streetskor som till exempel Air Jordan, Nike Dunk och flera fina modeller. Att få studentrabatt är ju förstås något vi studenter är mycket glada över eftersom vi alla lever på en mindre inkomst än folk som har ett jobb gör samtidigt som vi ju faktiskt lånar för att kunna fortbilda oss och lära oss tillräckligt för att kunna arbeta och bidra till samhället i framtiden.

Vi har tidigare haft samarbeten som gett rabatt på skor men är extra nöjda med detta samarbete eftersom denna typ av skor är just den typ som många studenter vill ha och de har varit väldigt efterfrågade på kåren och när vi suttit i möten med studenter och diskuterat just de här frågorna.

Vi jobbar även på att få till fler samarbeten med företag där de erbjuder oss studentpriser. Som ni vet sedan tidigare finns det ett antal lokala restauranger som erbjuder studentrabatter vid luncher och vi har även ett samarbete med en restaurang där vi erbjuds rabatter på alla måltider, även middagar och sådana som står på á la carte-menyn.

Vi kommer att komma med mer information under året så fortsätt gärna att följa oss här på vår hemsida samt på våra sociala media-kanaler där vi har varit väldigt aktiva. Vi postar många stories och korta klipp med tips på saker som man kan göra vilket är extra bra för alla nya studenter, så vi rekommenderar verkligen er att följa oss för bästa möjliga information!

Med det sagt hoppas vi att träffa så många som möjligt av er under alla våra aktiviteter under åren. Tänk på att en vis man en gång sade att man ångrar mest det man inte gjorde. Det är få som ångrar en studentfest man gått på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *