Få ditt hem skinande rent till ett fantastiskt pris

Hej kära medlemmar i AC Studenterna!

Idag är vi otroligt glada att kunna meddela en fantastisk nyhet som kommer att göra er studietid ännu bättre! Vi har ingått ett samarbete med KAK Städ, ett ledande företag inom hemstädning, för att erbjuda er en exklusiv rabatt på 20% på deras städtjänster. Detta är ett erbjudande som vi tror kommer att vara en stor hjälp för många av oss som jonglerar studier, extrajobb och socialt liv. Surfa in på kakstad.se och kolla in deras tjänster nu.

Som ni alla vet, är studentlivet både roligt och utmanande. Mellan föreläsningar, grupparbeten, och tentaplugget kan det vara svårt att hitta tid (och energi!) för att hålla studentbostaden ren och snygg. Det är här KAK Städ kommer in i bilden. Med deras professionella och pålitliga städtjänster kan du enkelt hålla ditt hem rent utan att behöva offra din värdefulla studie- eller fritid.

KAK Städ är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. De använder miljövänliga rengöringsprodukter och har ett team av erfarna och vänliga städare som ser till att ditt hem blir fläckfritt och fräscht. Oavsett om du behöver regelbunden städning eller en storstädning inför en speciell händelse, har KAK Städ rätt tjänster för dig.

För att ta del av denna fantastiska rabatt behöver du bara visa upp ditt medlemskort hos AC Studenterna när du bokar din städtjänst. Det är allt! Inga komplicerade processer eller dolda avgifter. Och det bästa av allt, denna rabatt gäller för så länge du är medlem hos oss.

Vi tror att detta partnerskap med KAK Städ kommer att bidra till att göra er studietid lite lättare och trevligare. Att komma hem till en ren och välstädad bostad efter en lång dag med studier eller tentor är en lyx som nu är mer tillgänglig för er alla.

Tveka inte att utnyttja detta fantastiska erbjudande och sprid gärna ordet till era vänner och kurskamrater. Det är ytterligare ett sätt som vi på AC Studenterna strävar efter att göra ert studentliv både enklare och roligare.

Ha en underbar dag och lycka till med studierna!

Med vänliga hälsningar,

Teamet på AC Studenterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *