Nu kan vi svalka oss på campus under varma sommardagar

Sommarvärmen kan vara en prövning för alla, särskilt när du försöker fokusera på dina studier eller din arbetsbörda. Men nu behöver du inte längre oroa dig för att svettas igenom dina kläder eller känna dig överhettad under långa dagar på campus. Vi på AC-Studenterna är glada att meddela att vi har installerat en ny utedusch för att göra din tid här ännu mer bekväm och njutbar!

Med den nya uteduschen erbjuder vi en enkel och tillgänglig lösning för att svalka av dig och återfå energin under de varmaste dagarna. Oavsett om du behöver en snabb uppfräschning mellan föreläsningar eller en avkopplande stund efter en intensiv arbetspass, är vår utedusch öppen för alla studenter och personal på campus.

Förutom att erbjuda en välkommen lättnad från värmen, främjar vår utedusch också en hälsosam livsstil och positivt välmående. Forskning visar att att duscha utomhus kan bidra till att minska stress och öka känslan av välbefinnande. Det är också en utmärkt möjlighet att njuta av naturen och koppla av med dina vänner och medstudenter.

Platsen för vår utedusch har noggrant valts för att erbjuda en avskild och avslappnad miljö. Med omgivande grönska och en lugn atmosfär kan du njuta av din duschupplevelse i lugn och ro. Vi uppmuntrar dig att ta med dig din favoritmusik och göra din tid i duschen till en riktig spa-upplevelse!

Att duscha utomhus är inte bara för att kyla ner sig; det kan också vara en del av din dagliga rutin för självvård och välbefinnande. Vi uppmanar dig att ta dig tid att njuta av denna nya facilitet och göra den till en del av din campusupplevelse.

Vi vill också ta tillfället i akt att tacka alla som har bidragit till att göra denna utedusch till verklighet. Genom samarbete och engagemang har vi skapat något som kommer att gynna hela vårt campusgemenskap.

Så kom och svalka av dig under sommarsolen med vår nya utedusch på campus! Ta med dig din handduk och dina favoritprodukter för en uppfriskande och avkopplande stund utomhus. Vi ser fram emot att se dig där!

Vänliga hälsningar,

AC-Studenternas styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *