Ett bra tips för alla er som letar möbler till kontoret

Hej alla underbara medlemmar av AC Studenterna!

Vi har glädjen att meddela en fantastisk nyhet som kommer att göra er studietid både mer bekväm och budgetvänlig. I vårt ständiga arbete för att stödja er i era akademiska strävanden, har vi ingått ett spännande samarbete med BBS Möbler, en ledande leverantör av begagnade kontorsmöbler. Och gissa vad? Alla våra medlemmar får nu exklusiv rabatt på deras sortiment!

Vi vet alla hur viktigt det är med en bekväm och funktionell studiemiljö. Oavsett om det gäller att skriva uppsatser, förbereda för tentor eller delta i onlinekurser, är en bra arbetsplats avgörande för att kunna studera effektivt. Med detta i åtanke, ville vi erbjuda er något som inte bara är praktiskt, utan också skonsamt mot studentplånboken.

BBS Möbler är kända för sitt breda utbud av högkvalitativa, begagnade kontorsmöbler. Från ergonomiska kontorsstolar och rymliga skrivbord till praktiska bokhyllor och mer, finns det något för varje students behov. Och det bästa? Deras möbler är inte bara prisvärda, men också ett miljövänligt val, eftersom de ger nytt liv åt begagnade möbler.

Som medlem i AC Studenterna får du tillgång till en särskild rabattkod som du enkelt kan använda när du handlar hos BBS Möbler. Detta ger dig möjlighet att inreda din studieplats med kvalitetsmöbler till en bråkdel av kostnaden för nya.

För att utnyttja detta erbjudande, logga in på medlemsområdet på vår hemsida där du hittar din personliga rabattkod. Sedan är det bara att besöka BBS Möblers hemsida eller butik, välja ut de möbler som passar dig bäst och använda din kod vid köpet.

Vi hoppas att detta samarbete med BBS Möbler kommer att bidra till att göra er studietid lite enklare och mer givande. Glöm inte att en bra arbetsmiljö är en nyckelfaktor för framgång i studierna!

Lycka till med era studier och njut av era nya möbler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *