Rabatt på rengöring

Vår satsning på att erbjuda alla medlemmar olika rabatter reserverade enbart för studenter fortsätter att bära frukt. Nu har vi kommit överens med en firma som bland annat sysslar med högtrycksspolning leksand om studentrabatter på allt som gäller VVS, avlopp och rengöring. Att bo i en studentlägenhet eller i ”korridor” som det kallas innebär att man bor på liten yta. Att hålla snyggt och rent blir därför väldigt viktigt eftersom det snabbt blir stökigt eller grisigt om man inte håller efter.

Skulle det då bli något fel på till exempel avloppet så att det börjar lukta illa så sprider sig den lukten snabbt eftersom man bor på en så pass liten yta. Detta är definitivt något som man bör ta på allvar och att ha numret till en bra rörmokare eller en bra VVS-firma är något som vi verkligen rekommenderar alla att ha. Om man har en firma som erbjuder rabatt för studenter som den vi länkar till ovan så är det givetvis ett stort plus och vi hoppas att alla våra medlemmar har detta i åtanke.

Något annat som är viktigt att tänka på är att se till att hålla rent i avloppen när man bor i studentlägenhet. Man ska till exempel inte spola ner någonting som inte hör hemma i avloppet och detta kan vara flera saker som till exempel tops eller matrester eller gud vet allt som vi har hört spolats ner genom åren. För de allra flesta är detta förstås självklart men eftersom det händer ibland så passar vi på att nämna det i det här inlägget så att vi har fått det sagt.

Med det sagt så hoppas vi att ni fortsätter att utnyttja alla rabatter oavsett om det gäller för mat eller rengöring, vi har som sagt många rabatter och fler kommer framöver! Stay tuned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *