Rabatt på catering för alla medlemmar!

Hej kära medlemmar av AC Studenterna!

Vi är glada att kunna meddela en fantastisk nyhet för er alla som är del av vår underbara gemenskap. Alla våra medlemmar får nu exklusiv rabatt på Catering Västerås! Det här är en perfekt möjlighet för alla som planerar ett evenemang, stort som smått, och önskar förstklassig mat och service till ett förmånligt pris.

Catering Västerås är känt för sin exceptionella service och utsökta maträtter som passar alla smaker och dietbehov. De erbjuder en bred meny med allt från klassiska svenska rätter till internationella delikatesser, och allt däremellan. Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest, ett företagsevenemang eller bara en mysig middag med vänner, har Catering Västerås något för alla tillfällen.

Som medlem i AC Studenterna är det nu enklare och mer prisvärt än någonsin att anordna en oförglömlig tillställning med mat och dryck av högsta kvalitet. Rabatten vi nu erbjuds innebär en betydande kostnadsminskning, något som definitivt kommer vara till hjälp för oss studenter som ofta har en begränsad budget men ändå inte vill kompromissa med kvaliteten på våra evenemang.

För att ta del av denna exklusiva rabatt behöver du endast visa upp ditt AC Studenterna-medlemskort när du bokar tjänsterna hos Catering Västerås. Det kan inte bli enklare än så!

Tveka inte att utnyttja detta fantastiska erbjudande och se till att sprida ordet bland dina vänner och bekanta som också är medlemmar i AC Studenterna. Låt oss tillsammans se till att alla våra evenemang blir minnesvärda och smakfulla upplevelser.

Ett stort tack till Catering Västerås för detta generösa erbjudande. Vi ser fram emot många härliga middagar och evenemang framöver!

Vi vill också passa på att informera er medlemmar om att vi snart kommer att kalla till årets årsmöte. På nästa möte med styrelsen ska vi bestämma tid och plats och information om årsmötet kommer ut så snart vi har det bestämt.

Med vänliga hälsningar,

AC Studenterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *