Rabatt på bandställ

AC Studenterna meddelar idag att alla medlemmar får 30 procents rabatt på bandställ som används för att hålla upp presentsnören. Denna rabatt gäller till och med den 30 april.

”Vi vill belöna våra medlemmar för deras lojalitet och stöd och därför erbjuder vi denna rabatt på bandställen”, säger ordförande för AC Studenterna. ”Vi hoppas att många medlemmar kommer att ta chansen att handla billigare under den här tiden.”

Bandställen kan köpas online på AC Studenternas hemsida eller i butiken på adressen Storgatan 12. Medlemmar måste uppvisa medlemskort vid köpet för att få rabatten.

AC Studenterna är en förening som arbetar för att stötta och engagera studenter i deras studier och fritid. Föreningen arrangerar olika aktiviteter och erbjuder sina medlemmar möjlighet att delta i olika evenemang och resor.

AC Studenterna välkomnar alla nya medlemmar varmt och hoppas att de kommer att trivas i föreningen. Alla nya medlemmar som tecknar medlemskap innan den 30 april kommer också att kunna dra nytta av den 30 procents rabatt på bandställ som föreningen erbjuder.

”Vi är väldigt glada att få välkomna alla nya medlemmar och hoppas att de kommer att känna sig hemma hos oss”, säger ordförande för AC Studenterna. ”Och vi vill ge alla nya medlemmar möjlighet att dra nytta av den här rabatten på bandställen, så vi hoppas att många väljer att teckna medlemskap innan den 30 april.”

Nya medlemmar kan teckna medlemskap online på AC Studenternas hemsida eller i butiken på adressen Storgatan 12. Medlemskapet ger tillgång till alla föreningens aktiviteter och erbjudanden, inklusive rabatten på bandställen. Så vänta inte för länge – bli medlem idag och ta del av allt AC Studenterna har att erbjuda!

Vi kommer att uppdatera er här på hemsidan samt i våra sociala medier under våren med fler rabatter och många härliga aktiviteter som vi har planerade. Så håll utkik och häng med på resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *