En städad deal

Att vara student kan vara en blandning av frihet, lärande och självständighet. Men det innebär också mycket ansvar. Mellan föreläsningar, inlämningsuppgifter, tentaplugget och det sociala livet kan det vara svårt att hålla saker och ting i ordning, särskilt våra bostäder. Det är lätt att låta städningen släpa efter när det finns så mycket annat på agendan. Men tack vare ett nyligt partnerskap med kakstad.se kommer det nu att bli lättare för medlemmarna i föreningen AC Studenterna att hålla sina hem rena och prydliga.

Vi på AC Studenterna är ständigt på jakt efter sätt att förbättra livet för våra medlemmar. Och nu, i samarbete med KAK Städ, är vi glada över att kunna erbjuda alla våra medlemmar en särskild rabatt på hemstädningstjänster. KAK Städ har länge varit kända för sin högkvalitativa service, professionalism och uppmärksamhet på detaljer. Oavsett om det handlar om att städa ett studentrum, en lägenhet eller ett kollektiv, har KAK Städ utrustningen, erfarenheten och kunskapen för att göra jobbet rätt.

Det bästa med detta erbjudande är att det inte kräver några komplicerade rabattkoder eller långa anmälningsprocesser. Som medlem av AC Studenterna får du automatiskt rabatten när du bokar en städningstjänst hos KAK Städ. Det är så enkelt!

Detta är inte bara en möjlighet att få ditt hem att skinna, utan också att spara värdefull tid. Tid som kan användas för studier, avkoppling, hobbies eller umgänge med vänner. Med stöd från KAK Städ kan vi som studenter fokusera på det som verkligen betyder något för oss, med vetskapen om att vårt hem kommer att vara i toppskick.

Vi vill uttrycka vårt varma tack till teamet på KAK Städ för att de har erbjudit detta fantastiska avtal till våra medlemmar. Och till alla medlemmar i AC Studenterna – glöm inte att utnyttja detta erbjudande nästa gång du känner att ditt hem behöver lite extra kärlek.

Tillsammans skapar vi en ljusare, renare och mer produktiv studentupplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *