En spännande rabatt för alla medlemmar

Hej alla underbara medlemmar i AC Studenterna! Idag har vi några riktigt spännande nyheter att dela med er. Vi har alltid strävat efter att göra studentlivet både roligare och mer hållbart, och i denna anda är vi glada att meddela ett unikt samarbete som direkt gynnar er!

Tack vare ett nytt partnerskap med en ledande cykelbutik i Örebro, kan vi nu erbjuda alla våra medlemmar en exklusiv rabatt på deras sortiment av elcyklar. Detta är en fantastisk möjlighet för er som funderar på ett miljövänligt och effektivt sätt att ta er runt i staden.

Varför elcyklar i Örebro, kanske ni undrar? Elcyklar är inte bara ett utmärkt sätt att hålla sig i form och njuta av frisk luft, men de erbjuder också en praktisk lösning för att navigera i stadsmiljöer. Med en elcykel kan du enkelt ta dig till föreläsningar, biblioteket, eller ditt favoritkafé utan att oroa dig för parkeringsproblem eller trånga kollektivtrafikmedel.

Vår partnerbutik har ett brett utbud av elcyklar som passar olika behov och stilar, från sportiga modeller till mer avslappnade stadscyklar. Med den rabatt vi erbjuder kan du spara en betydande summa pengar, vilket är en stor fördel för oss studenter som ofta har en stram budget.

För att ta del av denna fantastiska rabatt, behöver du bara visa upp ditt medlemskap i AC Studenterna i butiken. Det är så enkelt! Och om du inte redan är medlem men vill dra nytta av detta erbjudande, är det aldrig för sent att gå med i vår fantastiska gemenskap.

Vi ser detta som en del av vårt åtagande att stödja en hållbar livsstil bland våra medlemmar. Genom att välja en elcykel över en bil eller kollektivtrafik, bidrar du inte bara till att minska trafikstockningar och luftföroreningar i Örebro, utan du bidrar också till din egen hälsa och välbefinnande.

Så, kära medlemmar, var inte rädda för att dra nytta av detta fantastiska erbjudande. Upplev friheten och glädjen av att cykla genom vår vackra stad, och gör det med stil och miljötänk! Vi på AC Studenterna är stolta över att kunna bidra till en mer hållbar och hälsosam livsstil för er alla.

Tack för att ni är en del av AC Studenterna, och vi ser fram emot att se fler av er på cykelbanorna i Örebro! 🚴‍♂️💚🌍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *